Sierhekwerk

Sierhekwerk

U heeft een mooi huis, bedrijfspand of een prachtige tuin. Toch mist er wat. Dan is een sierhekwerk dé oplossing voor u. Een sierhekwerk kan dienen ter beveiliging, maar ook om net dat beetje extra uitstraling en sfeer te geven.

Mogelijkheden voor sierhekwerk

Er zijn bij Van de Wetering Hekwerk veel mogelijkheden als het gaat om sierhekwerk. Van strak, robuust tot klassiek. Alles op maat gemaakt. Hierdoor is het mogelijk het hekwerk naar uw wensen en situatie aan te passen. Onze hekwerken zijn zowel verzinkt als gecoat en in RAL-kleuren leverbaar. Deskundig door onze eigen monteurs geplaatst. Het hekwerk kan worden voorzien van passende draai- en schuifpoorten. Zowel handbediend als elektrisch. Extra accessoires als intercom, lantaarns en brievenbussen behoren tot de vele opties. Bent u op zoek naar sierhekwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bovendien beschikken wij over het TÜV Nederland keurmerk.

Welke soorten sierhekwerk bestaan er?

Sierhekwerk is een breed begrip. Dit type hekwerk dient voornamelijk als stijlvolle afrastering van tuinen, balkons en bedrijventerreinen. Maar dat wil niet zeggen dat sierhekwerk niet óók functioneel kan zijn! Bekijk maar eens de fotocollectie onderaan deze pagina en u zult zien dat er ook hoge hekwerken zijn die het ongewenst publiek buiten de deur houdt, náást dat ze een sierlijke aanvulling op uw tuin vormen.

Sierhekwerk met poort

Sierhekwerk wordt dus gebruikt als afscheiding voor een tuin of terrein. Om dit terrein te kunnen betreden is er een toegangspoort nodig. Wij van Van de Wetering Hekwerk leveren prachtige, sierlijke toegangspoorten in vele verschillende soorten en maten. De perfecte combinatie van functioneel én sierhekwerk!

Alles op maat gemaakt

Omdat smaken verschillen, zijn er heel veel soorten. Vandaar ook dat wij al ons sierhekwerk voor u op maat laten maken. In onze showtuin staan al heel veel voorbeelden en er komt steeds meer bij. Wij bieden voor elk terrein en situatie een passende oplossing. Van gaashekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, plantsoen hekwerk, draaipoorten tot en met doorrijbeveiliging. Op die manier kunnen we samen het sierhekwerk uitzoeken en verzorgen zoals u dat in gedachten heeft! We zijn ons er van bewust dat uw nieuwe sierhekwerk voor een groot gedeelte de uitstraling van uw tuin of terrein gaat bepalen. Dan moet het ook écht zijn wat u mooi vindt.

Vragen over het kopen van sierhekwerk?

Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor sierhekwerk in bijvoorbeeld IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Emmeloord, Meppel, Dronten, Hattem of een andere plaats!

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen