Sierhekwerk

Sierhekwerk

U heeft een mooi huis, bedrijfspand of een prachtige tuin. Toch mist er wat. Dan is een sierhekwerk dé oplossing voor u. Een sierhekwerk kan dienen ter beveiliging, maar ook om net dat beetje extra uitstraling en sfeer te geven.

Mogelijkheden voor sierhekwerk

Er zijn bij Van de Wetering Hekwerk veel mogelijkheden als het gaat om sierhekwerk. Van strak, robuust tot klassiek. Alles op maat gemaakt. Hierdoor is het mogelijk het hekwerk naar uw wensen en situatie aan te passen. Onze hekwerken zijn zowel verzinkt als gecoat en in RAL-kleuren leverbaar. Deskundig door onze eigen monteurs geplaatst. Het hekwerk kan worden voorzien van passende draai- en schuifpoorten. Zowel handbediend, als elektrisch. Extra accessoires als intercom, lantaarns en brievenbussen behoren tot de vele opties.

Vragen over sierhekwerk?

Ga voor een hoogwaardig sierhekwerk met de juist prijs- en kwaliteitsverhouding. Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor sierhekwerk in bijvoorbeeld IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Emmeloord, Meppel, Dronten, Hattem of een andere plaats!

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen