Hekwerk

Hekwerk

Een hekwerk van Van de Wetering Hekwerk dient ter afscheiding en beveiliging van diverse terreinen, bedoeld om ongewenst bezoek tegen te gaan. Bedrijfsterreinen, bouwplaatsen en sportclubs zijn vaak een geliefd doelwit bij inbrekers. Bijna 40 procent van de ondernemers krijgt wel eens te maken met een inbraak. Vaak met grote gevolgen.

Mogelijkheden op het gebied van hekwerk

Bij de beveiliging van een hekwerk kunt u kiezen uit een doorrijbeveiliging, spijlen-, dubbelstaafmat- en gaashekwerk of plantsoen- en bouwhekwerken.

De hekwerken van Van de Wetering staan bekend om hun hoge kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen. Geen standaard producten, want elke situatie vraagt om een maatwerk oplossing. Afhankelijk van uw wensen, maar ook van de mogelijkheden en regels van bijvoorbeeld gemeenten, zoeken we naar een passende oplossing. Wij bespreken graag welk hekwerk het best bij uw situatie past.

Vragen over hekwerk

Geïnteresseerd in een veilig en sterk hekwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen