Ons team

Ons team

Van de Wetering Hekwerk

Deskundig montageteam

Ons team van vakspecialisten heeft jarenlange ervaring in de montage van hekwerk. Gedreven door kwaliteit leveren zij alleen het allerbeste werk. Bij het plaatsen van hekwerk zetten onze deskundige monteurs met oog voor detail de lijnen uit. Keurig afgemonteerd, sterk en van hoge kwaliteit. Ons specialisme ligt bij het leveren en monteren van onder andere dubbelstaafmat-, spijlen-, gaas en sportveldafrasteringen, maar ook plantsoen- en bouwafrastering.

Bedrijfsvoering

Het bedrijf wordt dagelijks gerund door de broers Van de Wetering: Arjan, Berth en Wilco. Zij zijn verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en hebben ieder hun eigen specialisme en aandachtsgebied. Ze hebben alle drie ruime ervaring in de montage van hekwerk, zijn deskundig en staan voor eerlijkheid en kwaliteit!  Willem is binnen het bedrijf actief als sparring partner en magazijn beheerder.

Kwaliteit en certificeringen

Voor de kwaliteitsbewaking van onze diensten en hekwerkproducten beschikken wij onder andere over de volgende certificeringen; VCA* 2008/5.1 en is iedereen binnen ons bedrijf voorzien van een VCA diploma. Wij staan achter ons product! Onze servicedienst staat 24 uur, 6 dagen per week voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen