Toegangspoorten

Toegangscontrole

Met de toegangscontrole van Van de Wetering Hekwerk houdt u controle over wie op uw afgesloten bedrijfsterrein kan komen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment toegangs- en intercom controlemiddelen.

Toegangszuilen met intercom

De toegangszuilen zijn de standaard oplossingen voorzien van toegang- en besturingssysteem en is het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via de intercom. Een perfecte en fraaie oplossing voor controle op het verlenen van selectieve doorgang.

Uiteenlopend aanbod toegangscontrolesystemen

Het uitgebreide assortiment toegangscontrolesystemen zorgt voor een verantwoord evenwicht tussen selectieve gastvrijheid en maximale beveiliging. Denk aan bijvoorbeeld aan traditionele kaartlezers, codesloten, intercoms of gsm-modules/intercom of kenteken herkenningssystemen. De gsm-modules zijn op dit moment erg populair. Met dit systeem kun je op afstand de poort openen en sluiten. Zo kun je zelf de keus maken wie er wel of niet toegang krijgt tot het terrein.

Vragen over toegangscontrole?

Geïnteresseerd in een goed werkend toegangscontrolesysteem? Wij bieden u altijd een oplossing die past bij uw wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen