Sport & recreatie

Sport & recreatie

Gevaarlijke situaties langs sportvelden ontstaan vaak doordat toeschouwers te dicht op het veld staan en de ballen het publiek in vliegen. U zoekt een passende oplossing? Dan is een sportveldafrastering iets voor uw sportvereniging.

De mogelijkheden voor sporthekwerk

Een solide sportveldafrastering is de basis van een goed sportveld. Hiermee houdt u het publiek op afstand en kunnen sporters veilig sporten. Bestand tegen leunen, zitten of klimmen. Met onze jarenlange ervaring en kennis bieden wij een passende oplossing voor hockey- en voetbalveld, tennisbaan en speelkooien enzovoorts. De verschillende omheiningen kunnen worden gemonteerd met bijvoorbeeld ballenvangers of reclamebordprofielen. Verzorgd en fraai afgewerkt door Van de Wetering Hekwerk.

Vragen over sporthekwerk?

Ieder hekwerk stemmen wij volledig af op de specifieke situatie en wensen van uw sportclub. Geïnteresseerd in een sportveldafrastering? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor sporthekwerk in bijvoorbeeld IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Emmeloord, Meppel, Dronten, Hattem of een andere plaats!

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen