Toegangspoorten

Speedgates

Speedgates, elektromechanisch aangedreven vouwhekken, zijn ideaal voor situaties waar een snelle openings- en sluitingstijd is vereist. Bijvoorbeeld waar veel logistieke beweging plaatsvindt zoals bij parkeergarages. Speedgates zijn een alternatief voor schuifpoorten en slagbomen.

Speedgates houden onbevoegden van uw terrein

Een speedgate van Van de Wetering Hekwerk zorgt voor een gecontroleerd toegangsbeheer. Uw terrein of gebouw wordt afgesloten voor onbevoegden. Wie wel bevoegd is om het terrein te betreden, hoeft niet lang te wachten. De snelheid van een speedgate ligt rond de 1 meter per seconde. Gemakkelijk kunnen de instellingen van de elektrische aandrijving van de speedgates aangepast worden aan uw wensen. Wij leveren speedgates met verschillende aandrijvingen:

Speedgates met diverse soorten aandrijving

Bij Van de Wetering Hekwerk zijn speedgates verkrijgbaar met verschillende soorten aandrijving. Speedgates kunnen namelijk zowel zij-, boven- als onderaangedreven worden. Dit is onder meer bepalend voor de snelheid van doorgang en de maximale doorrijhoogte.

Speedgates met zij-aandrijving

De speedgate wordt aangedreven vanaf de zijkant. Voor wie een snelle doorgang nodig heeft, is dit de ideale oplossing.

Speedgates met bovenaandrijving

De speedgate wordt aangedreven via de bovenkant. De meest geschikte toegangstechniek voor parkeergarages.

Speedgates met onderaandrijving

Speedgates die worden aangedreven aan de onderzijde van het hek hebben een onbeperkte doorrijhoogte. Een prima oplossing met oog voor de fraaie afwerking en het strakke ontwerp.

Contact opnemen

Geïnteresseerd in onze speedgates? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen