Toegangspoorten

Draaipoorten

Met de draaipoorten van Van de Wetering Hekwerk zorgt u voor een goede en veilige terrein- of tuinafsluiting. De draaipoort of inrijpoort staat bekend om de uitstekende inbraakwerende eigenschappen. De draaipoort is een zware constructie waarin de scharnieren volledig zijn weggewerkt.

Draaipoorten in diverse soorten en maten

Wij leveren een aantal standaard uitvoeringen en maten. Onze draaipoorten worden geproduceerd naar de nieuwste technieken en veiligheidseisen. Door de robuuste constructie heeft deze poort een zeer lange levensduur en is onderhoudsvrij. Alle onderdelen zijn standaard voorzien van een poedercoating, maar is ook in diverse standaard RAL-kleuren leverbaar.

Oerdegelijke draaipoorten

De degelijke en fraaie draaipoorten zijn geschikt voor zeer intensief gebruik. De zware, totaal gelaste constructie garandeert een lange levensduur. Tevens is de poort uit te rusten met een elektrische aandrijving. De poorten zijn gevuld met ronde spijlen, vierkante spijlen, doorgestoken spijlen of dubbelstaafmat vulling.

Vragen over onze draaipoorten?

Zoals u ziet, zijn er meerdere oplossingen en mogelijkheden. Wij bieden voor elk terrein en situatie een passende oplossing. Van gaashekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, plantsoen hekwerk, draaipoorten, doorrijbeveiliging tot en met sierhekwerk. Wij bespreken graag uw wensen of situatie. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

Download direct de brochure

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen