Toegangspoorten

Draaipoorten

Met de draaipoorten van Van de Wetering Hekwerk zorgt u voor een goede en veilige terrein- of tuinafsluiting. De draaipoort of inrijpoort staat bekend om de uitstekende inbraakwerende eigenschappen. De draaipoort is een zware constructie waarin de scharnieren volledig zijn weggewerkt.

Wij leveren een aantal standaard uitvoeringen en maten. Onze draaipoorten worden geproduceerd naar de nieuwste technieken en veiligheidseisen. Door de robuuste constructie heeft deze poort een zeer lange levensduur en is onderhoudsvrij. Alle onderdelen zijn standaard voorzien van een poedercoating, maar is ook in diverse standaard RAL-kleuren leverbaar.

Sportpoort
Speciaal voor hekwerken rondom sportvelden leveren wij sportpoorten die perfect aansluiten op verschillende aangrenzende hekwerken. Hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Gaaspoort
Gaaspoorten, ook wel staalmatpoorten genoemd, zijn uitermate geschikt voor hekwerken met gaas- of dubbelstaafmatafrastering. De poorten hebben een stevige framecontructie en zijn zeer solide.

Industriële poorten
De degelijke en fraaie draaipoorten zijn geschikt voor zeer intensief gebruik. De zware, totaal gelaste constructie garandeert een lange levensduur. Tevens is de poort uit te rusten met een elektrisch aandrijving. De poorten zijn gevuld met ronde spijlen, vierkante spijlen, doorgestoken spijlen of dubbelstaafmat vulling. Afhankelijk van breedte worden deze poorten uitgevoerd door middel van een frameconstructie. Bij grotere doorgangen wordt er een vinconstructie toegepast en met beton aangestort.

Lightpoorten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Deze stalen poort met een interessante prijsstelling is ideaal voor minder gebruiksintensieve plaatsen. De poorten zijn qua vulling evenals bovenstaande poorten in alle opties te verkrijgen. In tegenstelling tot bovenstaande poorten worden deze poorten gefundeerd door middel van poortpalen, verlengd uitgevoerd en aangestort met beton.

Contact
Zoals u ziet zijn er meerdere oplossingen en mogelijkheden. Wij bespreken graag uw wensen of situatie. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen