Hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is populair omdat het voor vele doeleinden geschikt is. Het is het meest verkochte hekwerk van dit moment. Mede door de moderne look en de interessante prijs- en kwaliteitsverhouding. Strak en toch robuust. Dubbelstaafmat hekwerk is sterk door de gelaste stalen matten en transparant door de maaswijdte biedt het bescherming aan diverse terreinen.

Wat is dubbelstaafmat hekwerk?

Dubbelstaafmat hekwerk dankt zijn naam aan de manier waarop een dergelijk hekwerk is opgebouwd. Het bestaat namelijk uit verschillende ‘matten’ die zowel los als als pakket te verkrijgen zijn. Iedere mat (dus ieder los hekwerkdeel) is gemaakt van een combinatie van verticale en horizontale draden. De relatief dunne verticale draden bevinden zich hierbij aan de binnenzijde, de horizontale draden lopen hier zowel voor- als achterlangs. Dit maakt dubbelstaafmat hekwerk enerzijds stevig en robuust, maar toch ook weer sierlijk.

De hekwerken hebben een standaardbreedte, maar zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen. Zo kan dubbelstaafmat hekwerk dus onder meer als beveiligingshekwerk ingezet worden, maar kunt u het bijvoorbeeld ook gebruiken als tuinhekje. In combinatie met stenen pilaren kan dubbelstaafmat als toegangspoort bovendien voor een luxe uitstraling zorgen.

Multifunctioneel toepasbaar

Dit type hekwerk van Van de Wetering Hekwerk wordt vaak toegepast voor het afrasteren en beveiligen van verschillende soorten terreinen zoals schoolpleinen en industrie- en bedrijfsterreinen. Daarnaast biedt het hekwerk mogelijkheden voor uw tuin, doordat er begroeiing tegenaan gezet kan worden. Van de Wetering Hekwerk is in het bezit van het TÜV Nederland keurmerk.

Toegangspoort

Voor iedere gewenste hoogte dubbelstaafmat hekwerk kunnen wij tevens een bijbehorende toegangspoort leveren. In de regel hebben we het hierbij dan over de traditionele draaipoort. Deze zijn degelijk en functioneel en passen precies bij de rest van het hekwerk. En wilt u er bijvoorbeeld eentje met een gekartelde bovenzijde (puntenkam), om ongewenste bezoekers het moeilijk te maken over uw hekwerk heen te klimmen? Ook deze kunnen wij voor u leveren.

Dubbelstaafmat hekwerk: zeer geschikt als beveilingshekwerk 

Dubbelstaafmathekwerk is ontwikkeld voor standaard afrastering maar ook als beveiligingshekwerk. Voorzien van fraaie ronde staanders en speciale bevestigingsbeugels heeft het hekwerk een elegante uitstraling. Overklimmen van buitenaf is met dit hekwerk bijna onmogelijk en werkt inbraak vertragend. Meerdere uitvoeringen mogelijk.

Vragen over dubbelstaafmat hekwerk

Wilt u dubbelstaafmat hekwerk kopen? Of over andere soorten hekwerk zoals gaashekwerk, spijlenhekwerk of sierhekwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor dubbelstaafmat hekwerk in bijvoorbeeld IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Emmeloord, Meppel, Dronten, Hattem of een andere plaats!

Download direct de brochure

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen