Hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is het meest verkochte hekwerk van dit moment. Mede door de moderne look en de interessante prijs- en kwaliteitsverhouding. Strak en toch robuust. Sterk door de gelaste stalen matten en transparant door de maaswijdte biedt het bescherming aan diverse terreinen. Dit type hekwerk wordt vaak toegepast voor het afrasteren en beveiligen van verschillende soorten terreinen zoals schoolpleinen en industrie- en bedrijfsterreinen. Daarnaast biedt het hekwerk mogelijkheden voor uw tuin, doordat er begroeiing tegenaan gezet kan worden.

Dubbelstaafmat hekwerk standaard
De standaard dubbelstaafmathekwerk is ontwikkeld voor standaard afrastering maar ook als beveiligingshekwerk. Voorzien van fraaie ronde staanders en speciale bevestigingsbeugels heeft het hekwerk een elegante uitstraling. Overklimmen van buitenaf is met dit hekwerk bijna onmogelijk en werkt inbraak vertragend.

DMS security
De DMS security hekwerk combineert fraaie vormgeving met zeer hoge veiligheid. De topper in het dubbelstaafmat hekwerk-segment is voorzien van een sterke mat-/staanderverbinding.

Contact
Geïnteresseerd in een dubbelstaafmat hekwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen