Hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is populair omdat het voor vele doeleinden geschikt is. Het is het meest verkochte hekwerk van dit moment. Mede door de moderne look en de interessante prijs- en kwaliteitsverhouding. Strak en toch robuust. Dubbelstaafmat hekwerk is sterk door de gelaste stalen matten en transparant door de maaswijdte biedt het bescherming aan diverse terreinen.

Multifunctioneel toepasbaar

Dit type hekwerk van Van de Wetering Hekwerk wordt vaak toegepast voor het afrasteren en beveiligen van verschillende soorten terreinen zoals schoolpleinen en industrie- en bedrijfsterreinen. Daarnaast biedt het hekwerk mogelijkheden voor uw tuin, doordat er begroeiing tegenaan gezet kan worden.

Dubbelstaafmat hekwerk: zeer geschikt als beveilingshekwerk 

Dubbelstaafmathekwerk is ontwikkeld voor standaard afrastering maar ook als beveiligingshekwerk. Voorzien van fraaie ronde staanders en speciale bevestigingsbeugels heeft het hekwerk een elegante uitstraling. Overklimmen van buitenaf is met dit hekwerk bijna onmogelijk en werkt inbraak vertragend. Meerdere uitvoeringen mogelijk.

Vragen over dubbelstaafmat hekwerk

Geïnteresseerd in een dubbelstaafmat hekwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen