Over ons

Over ons

Van de Wetering Hekwerk

Echt familiebedrijf

Van de Wetering Hekwerk is een (h)echt familiebedrijf dat in 1992 is opgericht door Van de Wetering senior. Van de Wetering merkte dat de vraag naar het afbakenen en beveiligen van tuinen en bedrijfsterreinen toenam. “Als Nederlanders houden wij ervan om ons tuintje af te bakenen en vinden wij het afschermen van eigendommen erg belangrijk”. Willem heeft zijn passie voor het vak doorgegeven aan zijn zonen Arjan (midden), Berth (links) en Wilco (rechts).

Nu bijna 30 jaar later, drie bedrijfspanden verder, wordt het bedrijf door hen gerund met een team van zeventien deskundige medewerkers. Deze groei is te danken aan de hoge service, korte lijnen en betrouwbaar advies. De mannen hebben ruime ervaring in het zetten van hekwerk. Door hun kennis en praktische ervaring kunnen ze de klanten goed adviseren. Ook wordt het bedrijf ingezet als onderaannemer voor bekende, grote regionale en landelijke bedrijven.

“Gedreven door kwaliteit leveren wij alleen het allerbeste werk. Als u gaat voor kwaliteit, garantie en houdt van snelle communicatie, dan zijn wij voor u de juist partij om mee samen te werken. Bij ons bedrijf streven we naar kwaliteit, duidelijkheid, vernieuwing en staat veilig werken voorop”.

Het pand aan de Spoorstraat in IJsselmuiden waar Van de Wetering Hekwerk sinds een aantal jaren gevestigd is, is flink verbouwd. Er wordt nu gewerkt aan een showtuin waar we onze klanten de vele mogelijkheden in gaashekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, plantsoen hekwerk, draaipoorten, doorrijbeveiliging en sierhekwerk kunnen laten zien.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen