Over ons

Over ons

Van de Wetering Hekwerk is een echt familiebedrijf dat in 1992 is opgericht door Van de Wetering senior. Van de Wetering merkte dat de vraag naar het afbakenen en beveiligen van tuinen en bedrijfsterreinen toenam. “Als Nederlanders houden wij ervan om ons tuintje af te bakenen en vinden wij het afschermen van eigendommen erg belangrijk”. Nu 25 jaar later, meer dan 700.000 kilometer hekwerk en 3 bedrijfspanden verder, wordt het bedrijf gerund door zijn 3 zonen met een team van 8 medewerkers.

Van de Wetering Hekwerk, veilig en sterk!
Van de Wetering Hekwerk is een begrip in Kampen en IJsselmuiden, maar dat begrip gaat steeds verder het land in. Ook ver buiten Nederland behoren wij ondertussen tot de top van hekwerkleveranciers. Wij zijn onder andere actief in Duitsland, Engeland en België. Voor onze opdrachtgevers zijn we de afgelopen jaren zelfs ook in Haïti, Senegal en Lesotho (ZA) geweest om daar te helpen met de opbouw van het hekwerk om de voetbalvelden. De groei is te danken aan de hoge service, korte lijnen en betrouwbaar advies. Gedreven door kwaliteit leveren wij alleen het allerbeste werk. Ons specialisme ligt bij het leveren en monteren van onder andere dubbelstaafmat-, spijlen-, gaas en sportveldafrasteringen, maar ook plantsoen- en bouwafrastering. Indien gewenst voorzien van detectie- en camerasystemen. Voor elke situatie een passende oplossing.

Kwaliteit en certificeringen
Voor de kwaliteitsbewaking van onze diensten en hekwerkproducten beschikken wij onder andere over de volgende certificeringen; VCA* 2008/5.1 en is iedereen binnen ons bedrijf voorzien van een VCA diploma. Wij staan achter ons product! Onze servicedienst staat 24 uur, 6 dagen per week voor u klaar!

Daarom kies je van de Wetering Hekwerk
Als je gaat voor kwaliteit, garantie en houdt van snelle communicatie, dan zijn wij voor u de juist partij om mee samen te werken. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen