Hekwerk

Plantsoenhekwerk

Voorkom schade aan plantsoenen door voertuigen, fietsers en voetgangers met de effectieve plantsoen hekwerken van Van de Wetering Hekwerk. Wij verzorgen al jaren hekwerken voor plantsoenen voor de gemeente Kampen, in IJsselmuiden en voor hoveniers. Plantsoen hekwerken zorgen voor de bescherming van al het groen in parken en gemeentetuinen.

Constructie en mogelijkheden plantsoenhekwerk

We hebben verschillende soorten afscheidingen die netjes opgaan in de natuurlijke omgeving van het plantsoen. Een plantsoen hekwerk bestaat uit een buizenconstructie in thermisch verzinkte uitvoering. Standaard maat is ongeveer 30 centimeter hoog. De afrastering bestaat uit een paal/kopverbinding door middel van een bajonetkop. Deze boutloze bevestiging is niet alleen fraai maar ook extra veilig doordat deze niet los te draaien is. Ook zijn er mogelijkheden om met een bovenbuis van 41 of 60 millimeter te werken.

Vragen over plantsoenhekwerk?

Meer weten over onze plantsoenafscheiding? Of over andere soorten hekwerk zoals gaashekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen