Hekwerk

Spijlenhekwerk

Bent u op zoek naar fraai, modern, onderhoudsvrij en sterk hekwerk? Dan is een spijlenhekwerk wat u nodig heeft. Een spijlenhekwerk is de meest duurzame oplossing uit ons assortiment. Dit type hekwerk kan worden toegepast voor het afrasteren van bedrijfsterreinen, schoolpleinen en speelplaatsen. Van de Wetering Hekwerk levert onderstaande varianten.

Met rechte bovenkant
Bij dit hekwerk zijn de spijlen tussen de onder- en bovenligger gemonteerd. De spijlenvakken zijn door middel van blinde verbindingen gekoppeld aan de robuuste staanders van het kokerprofiel. Boven de 150 centimeter is het hekwerk voorzien van een puntenkam.

Rond doorgestoken
Stevig spijlenhekwerk dat zeer strak is afgewerkt door de doorgestoken ronde en afgeschuinde spijlen en blinde verbindingen.

Vierkant doorgestoken
Stevig spijlenhekwerk dat zeer strak is afgewerkt door de doorgestoken vierkante en van boven afgeschuinde spijlen en blinde verbindingen.

Kindvriendelijk
Dit hekwerk is ideaal voor schoolpleinen, kinderdagverblijven en speelplaatsen. Doordat het hekwerk laag is, houdt u een goed overzicht op het terrein. Gecertificeerd spijlenhekwerk en poorten die voldoen aan de kindvriendelijke eisen van het Keurmerk Instituut.

Contact
Meer weten dit type afrastering? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen