Hekwerk

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk kopen? Dit type hekwerk van Van de Wetering Hekwerk is een mooi en onderhoudsvrij sterk hekwerk. Het is de meest duurzame uit ons assortiment.  Dit type hekwerk kan worden toegepast voor het afrasteren van bedrijfsterreinen, schoolpleinen en speelplaatsen. Wij leveren de onderstaande varianten.

Spijlenhekwerk met rechte bovenkant kopen

Bij dit hekwerk zijn de spijlen tussen de onder- en bovenligger gemonteerd. De spijlenvakken zijn door middel van blinde verbindingen gekoppeld aan de robuuste staanders van het kokerprofiel. Boven de 150 centimeter is het hekwerk voorzien van een puntenkam.

Rond doorgestoken spijlenhekwerk

Stevig spijlenhekwerk dat zeer strak is afgewerkt door de doorgestoken ronde en afgeschuinde spijlen en blinde verbindingen.

Vierkant doorgestoken spijlenhekwerk kopen

Stevig spijlenhekwerk dat zeer strak is afgewerkt door de doorgestoken vierkante en van boven afgeschuinde spijlen en blinde verbindingen.

Vragen over spijlenhekwerk

Wilt u spijlenhekwerk kopen? Of wilt u meer weten dit type afrastering? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor spijlenhekwerk in bijvoorbeeld IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Emmeloord, Meppel, Dronten, Hattem of een andere plaats! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Download direct de brochure

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen