Hekwerk

Bouwhekken

Voorkom ongewenste bezoekers op uw bouwplaats. De bouwhekwerken van Van de Wetering Hekwerk bieden de juiste oplossing voor het beschermen van waardevolle apparatuur, machines en voertuigen.

Tijdelijke bouwhekken
Voor bouwplaatsen beschikken wij over tijdelijke hekwerken die bestaan uit verzinkte buizen, voorzien van een draadmat die afzonderlijk op het frame is gelast. Dit geeft de afrastering extra stevigheid. Er zijn meerdere varianten leverbaar. Van lichte tot zwaardere uitvoeringen en met diverse mogelijkheden, zoals poorten, scharniersets en beugels.

ObDetA bouwhek
De ObDetA is een hekwerk dat bestaat uit een drievoudig beveiligingssysteem dat inbrekers moet afschrikken. De drie elementen staan voor observeren, detecteren en afschrikken. Ideaal voor bouwplaatsen die om moderne veiligheidsmaatregelen vragen. Het systeem is demonteerbaar, zodat het op een andere bouwplaats herplaatst kan worden.

L-Hekwerk
L-Hekwerk is een gaashekwerk dat kan worden toegepast op bouwterreinen die voor langere termijn afgesloten moeten worden. Dit hekwerk is dé ideale oplossing en er hoeven geen bouwhekken voor lange tijd gehuurd te worden. Bij een L-Hekwerk heeft u geen last van omvallende hekken bij windstoten en dus hebben de hekken een langere levensduur. 

Contact
Meer weten over het kopen of huren van onze bouwhekken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen