Hekwerk

Gaashekwerk

Wanneer u erop gaat letten, ziet u het overal: gaashekwerk. Weilanden. Tuinen. Kinderboerderijen. Deze afrastering kent dan ook een tal van voordelen. Het product is goedkoop, onopvallend en zeer effectief. Interesse? Bij Van de Wetering Hekwerk zijn er vele mogelijkheden. Vraag direct een offerte aan!

Wanneer gebruikt u gaashekwerk?

Het voordeel van gaashekwerk is dat het door verschillende doelgroepen gebruikt kan worden. Het materiaal is namelijk ideaal voor het afscheiden van gebieden. Dit kan in het geval van een particulier een tuin of dierenhok zijn. Maar ook bedrijven zien het nut van zo’n afscheiding. Zo vindt u gaashekwerk ook vaak terug binnen recreatieplaatsen, weilanden en bedrijventerreinen. Dit allemaal om deze gebieden van de buitenwereld af te schermen.

Begroeien van muren

Gaashekwerk wordt niet alleen ingezet om stukken grond af te schermen. In sommige gevallen wordt dit type afrastering bij muren of schuttingen geplaatst. Groene beplanting krijgt zo de kans om via het gaas omhoog te groeien. Dit type hekwerk is zo een ideaal middel bij het creëren van een groenere tuin. Wilt u gaashekwerk kopen? Kom dan langs bij Van de Wetering Hekwerk!

De voordelen

Gaashekwerk kent een tal van voordelen. Hierboven vertelden wij u al dat het in de eerste plaats een goedkope afrastering is. Daarnaast is het geheel onopvallend. Dit komt doordat het gaas van een fijn materiaal is gemaakt. Het geheel is makkelijk op maat te knippen, te snijden en te installeren. Desondanks is gaashekwerk een effectief type hekwerk, welke in veel situaties een prima oplossing biedt. Daarnaast zijn wij in het bezit van het TÜV Nederland keurmerk.

Gaashekwerk kopen bij Van de Wetering Hekwerk

Van de Wetering heeft een enorm aanbod aan hekwerk. Zo heeft u de keuze uit gaashekwerk met of zonder bovenbuis. Daarnaast kunt u ook kiezen uit puntdraden recht of schuin. De staanders en buizen zijn voorzien van een standaard poedercoating, maar is ook in diverse standaard RAL-kleuren leverbaar. De producten van Van de Wetering Hekwerk kenmerken zich tot slot door gebruik van degelijke materialen. Hierdoor zijn ze zowel flexibel als zeer sterk. Het gaas is samengesteld uit hoogwaardig geplastificeerd harmonicagaas. Is gaashekwerk toch niet dé oplossing voor u? Bekijk dan zeker onze overige hekken, waaronder:

Vraag direct een offerte aan

Wilt u gaashekwerk kopen? Er zijn veel mogelijkheden in gaashekwerk. De juiste keuze maken kan daarom vrij lastig zijn. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor gaashekwerk in bijvoorbeeld IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Emmeloord, Meppel, Dronten, Hattem of een andere plaats! Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel vrijblijvend naar 038 – 76 00 123.
U kunt bij ons ook heel makkelijk een offerte aanvragen.

Download direct de brochure

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen