09-03-2021

VCA certificering verlengd!

Na een geslaagde audit (jaarlijkse controle) hebben wij opnieuw verlenging gekregen van onze VCA certificering. Dit betekent dat wij wederom voldoen aan de eisen die gesteld worden aan het TÜV keurmerk en dat wij deze certifiering ook mogen uitdragen.

Het mogen dragen van het keurmerk is een bevestiging dat wij producten en/of diensten leveren die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, veiligheid en/of milieuverantwoord zijn. Certificaten en keurmerken zijn een invulling aan de behoefte van de consument, bedrijven en overheid om betrouwbaarheid aantoonbaar te maken. Bij de jaarlijkse audit (controle) wordt verwacht dat wij aantoonbaar voldoen aan deze eisen. Maar wij verwachten ook dat partijen waar wij zaken mee doen aan die eisen voldoen.

Voor de kwaliteitsbewaking van onze diensten en hekwerkproducten beschikken wij onder andere over de volgende certificeringen; VCA* 2008/5.1 en is iedereen binnen ons bedrijf voorzien van een VCA diploma.  Wij gaan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid!

Meer weten over het TÜV keurmerk? Lees dan hier verder.
Meer lezen over ons bedrijf? Klik hier.