Hekwerk

Hekwerk IJsselmuiden

Tevreden kijkt u naar uw nieuwe hekwerk in IJsselmuiden. Met deze professionele omheining maakt u het ongenode gasten een stuk moeilijker. Geen indringers meer op uw terrein. Geen verdwaalde wandelaars of wilde dieren. Wat een opluchting. Dankzij Van de Wetering Hekwerk kunt u weer met een gerust gevoel gaan slapen. Met hun hekwerk is uw eigendom namelijk weer een stuk veiliger. Daar heeft u alle vertrouwen in!

Verschillende modellen

Bijna 40% procent van alle bedrijven in Nederland krijgt een keer met een inbraak te maken. Naast financiële schade heeft zoiets natuurlijk ook emotionele gevolgen. Daarom laten veel ondernemers in IJsselmuiden hekwerk rondom hun terrein plaatsen. Bij Van de Wetering Hekwerk bieden wij u verschillende mogelijkheden aan, waaronder:

Daarnaast dragen wij ook graag bij aan een veilige sportomgeving. Daarom leveren wij ook hekwerk voor hockeyvelden, voetbalvelden en tennisbanen.

Alleen het beste materiaal

Wanneer u kiest voor Van de Wetering geniet u van de beste hekwerken. Ons bedrijf levert namelijk enkel hoge kwaliteit en voldoet aan verschillende veiligheidseisen. Zo zijn wij in het bezit van het keurmerk TÜV Nord. Daarnaast geniet u als klant altijd van maatwerk. Want als het om uw beveiliging gaat, vraagt iedere situatie weer om andere oplossing. Dus: laat u door ons hekwerk in IJsselmuiden plaatsen? Dan weet u zeker dat u een veilige keuze heeft gemaakt.

De service van Van de Wetering Hekwerk

Familiebedrijf Van de Wetering Hekwerk is al sinds 1992 een waar begrip in de regio. Niet alleen vanwege onze hoge kwaliteit, maar ook door onze fijne communicatie en garantie. Dit vertrouwen vertaalt zich uiteraard ook naar ons werk. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 700.000 kilometer aan hekwerk in IJsselmuiden geplaatst! Zoekt u iets anders? Wij leveren ook toegangspoorten, terreinbeveiliging, sierhekwerk en materialen voor sport en recreatie. Zo bent u op iedere situatie voorbereid.

Laat hekwerk in IJsselmuiden plaatsen!

Als ondernemer of woningeigenaar beschermt u uw eigendom en terrein natuurlijk het liefst zo goed mogelijk tegen ongewenste gasten. Kies daarom voor één van de hekwerken van Van de Wetering. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 038 – 76 00 123 of te mailen naar info@vandeweteringhekwerk.nl. Dan plaatsen onze vakmannen binnenkort uw nieuwe hekwerk in IJsselmuiden!

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen