Hekwerk

Hekwerk Kampen

Tevreden loopt u langs uw hekwerk in Kampen. Deze aankoop ziet er niet alleen knap uit, maar geeft vooral een veiliger gevoel. Alles wat van u is blijft binnen de grenzen van uw erf en ongewenste bezoekers houdt u met gemak buiten. U weet één ding zeker: Van de Wetering Hekwerk heeft prachtig werk geleverd! Interesse in het plaatsen van hekwerk in Kampen? Vraag een offerte aan of neem vandaag nog contact met ons op!

Een veiliger gevoel

Wist u dat bijna 40% van alle bedrijven ooit te maken krijgt met een inbraak? De kans dat dit u overkomt is dus ruimschoots aanwezig. Door hekwerk rondom uw bedrijf in Kampen te plaatsen, maakt u het de onwelwillende bezoeker een stuk moeilijker. Dit veilige gevoel vinden wij bij Van de Wetering Hekwerk erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons uit meerdere mogelijkheden kiezen:

Hekwerk in Kampen voor bouw en sport

Hekwerk in Kampen kent verschillende toepassingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bouw? Om risico’s met toevallige passanten te voorkomen, worden hier vaak bouwhekken geplaatst. Maar ook op de sportvelden worden omstanders beschermd tegen rondvliegend materiaal. Van de Wetering Hekwerk levert in Kampen hekwerk voor o.a. hockeyvelden en tennisbanen.

Hekwerk Kampen

Keurmerken en maatwerk hekwerk in Kampen

Bij Van de Wetering geven wij om kwaliteit. Ons werk voldoet om die reden altijd aan de verschillende veiligheidseisen. Daarnaast zijn wij in het bezit van het TÜV Nederland keurmerk. Het allerbelangrijkste is echter de waardering en veiligheid van onze klanten. Wij bieden daarom altijd maatwerk aan. Want iedere situatie vraagt weer om een andere oplossing. Eén ding is zeker: wanneer het om uw veiligheid gaat, mogen er geen fouten worden gemaakt. Laat u door ons hekwerk in Kampen plaatsen? Dan maakt u gegarandeerd een goede keuze.

Het werk van Van de Wetering Hekwerk

Van de Wetering Hekwerk is een (h)echt familiebedrijf. Sinds 1992 leveren wij al hekwerk, toegangspoorten, terreinbeveiliging en andere materialen. In de regio worden wij geroemd om onze hoge kwaliteit en goede communicatie. Dit vertrouwen in ons bedrijf heeft ervoor gezorgd dat wij al meer dan 700.000 kilometer aan hekwerk in de omgeving van Kampen hebben verzorgd! Wij bieden graag voor iedere situatie een passende oplossing.

Laat nu hekwerk in Kampen plaatsen

Bent u op zoek naar een degelijke omheining van uw erf of bedrijf? Van de Wetering Hekwerk helpt u graag verder! Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Onze storings- en servicedienst staat 24 uur, 6 dagen per week voor u klaar! Of dit nu in Kampen, Zwolle, Emmeloord, Meppel, Dronten, Hattem, Wezep of een andere plaats is. Laat van de Wetering Hekwerk de lijnen uitzetten en neem direct contact op! Dit kan door te bellen naar 038 – 76 00 123 of een bericht te sturen naar info@vandeweteringhekwerk.nl.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen