Hekwerk

Hekwerk Emmeloord

Voor alle soorten en maten hekwerk in Emmeloord moet u bij Van de Wetering Hekwerk zijn. Het familiebedrijf uit IJsselmuiden, nabij Emmeloord, levert hekwerk van groot tot klein en van sierlijk tot uiterst functioneel. Met onze ervaring zit het wel goed: we doen dit al sinds 1992! Vooral zowel de levering als het plaatsen van hekwerk in Emmeloord kunt u op de vakmannen van Van de Wetering rekenen.

Praktische en esthetische toepassingen

De redenen om op zoek te gaan naar hekwerk in Emmeloord kunnen uiteenlopen, afhankelijk van de situatie. Om uw bedrijfspand wilt u wellicht hekwerk dat vooral hoog en stevig is, om onbevoegden buiten de deur te houden. Maar het tuinhekje om de tuin van uw hoekwoning zal er vooral komen te staan als afscheiding, die er in de eerste plaats mooi uit moet zien. Maar heeft u een grote vrijstaande woning, dan wilt u wellicht een toegangspoort die beide functies juist combineert. Kortom: voor iedere wens is er een oplossing met hekwerk in Emmeloord.

Diverse typen hekwerk

De verschillende mogelijkheden om hekwerk in Emmeloord toe te passen, maken dat het hekwerk natuurlijk in vele soorten verkrijgbaar is. Wij zijn in het bezit van het TÜV Nederland keurmerk. We sommen de belangrijkste en meest bestelde soorten hekwerk hieronder op. Een uitgebreidere uitleg per type hekwerk vindt u bovendien in het menu aan de linkerzijde van deze pagina.

Dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafmathekwerk is multifunctioneel. Het ziet er goed uit als afscheiding rondom uw tuin, maar wordt ook door veel bedrijven gebruikt als inbraakpreventie. Denk bovendien aan dubbelstaafmathekwerk voor de omheining van schoolpleinen, sportvelden en dergelijke. Dubbelstaafmathekwerk is roestvast en voordelig te krijgen bij Van de Wetering Hekwerk nabij Emmeloord.

Doorrijbeveiliging

Doorrijbeveiliging is een laag en subtiel hekwerk, dat niet per se afschrikwekkend oogt voor inbrekers. Het is speciaal bedoeld om het op- en afrijden met voertuigen op je terrein te voorkomen. Daarmee werkt dit type hekwerk in Emmeloord ook tegen ramkraken.

Gaashekwerk

Gaashekwerk is een goedkope hekwerkoplossing die in de basis vooral een functioneel doel heeft. Ons gaas bestaat uit hoogwaardig geplastificeerd harmonicagaas, dat enerzijds flexibel, maar anderzijds oerdegelijk en sterk is. Gaashekwerk kan eigenlijk voor alle denkbare toepassingen gebruikt worden.

Plantsoenhekwerk

Dit type hekwerk wordt voornamelijk gebruikt om plantsoenen, grasvelden en bermen te beschermen. Zo kunnen fietsers en wandelaars er niet doorheen en wordt het voor automobilisten onmogelijk om er te parkeren.

Spijlenhekwerk

De keuze voor spijlenhekwerk in Emmeloord is meestal vanwege de stevigheid. Er zijn echter ook fraaie designtuinhekken met spijlen. U kunt bij Van de Wetering kiezen voor rond of vierkant doorgestoken spijlen, of een spijlenhekwerk met een rechte bovenligger.

Vragen over hekwerk in Emmeloord?

Voor vragen en advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 038 – 76 00 123 of info@vandeweteringhekwerk.nl. Keuze al gemaakt? Vraagt u dan – geheel vrijblijvend – een offerte aan bij ons. Van de Wetering Hekwerk: voor al uw hekwerk in Zwolle, Kampen, Meppel, Dronten, Hattem, Wezep en omstreken!

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen