Hekwerk

Hekwerk Zwolle

Hekwerk in Zwolle in alle soorten en maten: daarvoor kunt u bij Van de Wetering terecht. Van tuinhekken tot bouwhekwerk en van draaipoorten tot slagbomen. Ons familiebedrijf bestaat reeds sinds 1992 en onze ervaren vakmensen staan dagelijks vol enthousiasme voor u klaar. Een haarscherp oog voor detail is wat onze monteurs kenmerkt. Kies ook voor dé expert in hekwerk uit de regio Zwolle!

Hekwerk Zwolle

Redenen om hekwerk in Zwolle te plaatsen

U kunt diverse redenen hebben om hekwerk te laten plaatsen om uw tuin, woning of bedrijfspand. In het laatste geval zal het vooral vanuit praktische, veiligheidstechnische overwegingen zijn. U maakt het voor onbevoegden moeilijk om uw terrein te betreden. En een hekwerk om uw tuin in Zwolle plaatst u waarschijnlijk omdat u dit mooi vindt staan of om uw eigendom af te bakenen. Daarnaast zijn wij in het bezit van het TÜV Nederland keurmerk.

Soorten hekwerk

Aangezien hekwerk in Zwolle voor allerlei diverse toepassingen in te zetten is, zijn er vele verschillende soorten verkrijgbaar. De meest voorkomende noemen we hieronder. Naast hekwerk zijn we onder meer ook gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van uiteenlopende typen toegangspoorten en recreatiehekwerk.

Dubbelstaafmat hekwerk

Dit type hekwerk, zoals zichtbaar op de foto hieronder, is ontzettend veelzijdig en dan ook zeer populair. Het oogt modern en is tegelijkertijd erg stevig. Dubbelstaafmat hekwerk kan zowel zakelijk als particulier gebruikt worden.

Doorrijbeveiliging

Doorrijbeveiliging is een onopvallend type hekwerk dat uw bedrijfspand scheidt van de parkeerplaatsen. Het zijn kleine, lage hekjes die de parkeerplekken afbakenen en voorkomen dat auto’s – al dan niet bewust – met (te) grote vaart tegen uw bedrijf zouden kunnen rijden.

Gaashekwerk

Wilt u een onopvallende, transparante en functionele afrastering? Dan is het welbekende gaashekwerk een uitstekende keuze. Het houdt de situatie overzichtelijk en is daardoor onder meer zeer geschikt voor speeltuinen en bedrijventerreinen.

Plantsoenhekwerk

In het aanleggen en onderhouden van een mooi, strak plantsoen gaat een hoop tijd zitten. Dan zit u er niet op te wachten dat fietsers, wandelaars of honden de boel vernielen. De diverse soorten plantsoenhekwerk van Van de Wetering zorgen voor een duidelijke afscheiding.

Spijlenhekwerk

Een hekwerk van spijlen is zowel fraai als buitengewoon functioneel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoog spijlenhekwerk met scherpe punten, om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden. Maar ook voor lage tuinhekjes kunt u bij ons terecht. Uw kinderen en huisdieren kunt u veilig in de tuin laten, terwijl het hekwerk er ook nog eens mooi uitziet.

Ga ook voor het beste hekwerk van Zwolle e.o.!

Heeft u advies nodig bij het kiezen van het meest geschikte hekwerk in Zwolle voor uw specifieke toepassing? Of bent u er al uit en wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan – geheel vrijblijvend – contact met ons op door te bellen naar 038 – 76 00 123 of te mailen naar info@vandeweteringhekwerk.nl. Van de Wetering Hekwerk: voor al uw hekwerk in Zwolle, Wezep, Kampen, Emmeloord, Meppel, Dronten en omstreken!

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen