Hekwerk

Hekwerk Meppel

Hekwerk in Meppel en omstreken laat u plaatsen door de specialisten van Van de Wetering Hekwerk. Of het nu gaat om sierhekwerk of hekwerk in Meppel om ongewenst bezoek buiten de deur te houden: Van de Wetering verzorgt het gehele proces. We leveren hekwerk op maat, plaatsen het volgens de richtlijnen en dragen tevens zorg voor het onderhoud, zodat uw hekwerk in Meppel nog decennialang in topconditie blijft.

Hekwerk in Meppel voor particulier gebruik

Bij hekwerk wordt al gauw gedacht aan een metalen omheining die vooral functioneel is, maar waarvan het uiterlijk nogal te wensen overlaat. Voor velen geldt echter dat het laten plaatsen van hekwerk in Meppel ook zeker voor de sier is, zeker wanneer het een laag hek om de tuin betreft. Op deze manier geeft het de afscheiding tussen uw tuin en de stoep of de tuin van uw buren aan. Sierhekwerk is verkrijgbaar in vele varianten waaronder gaashekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk of plantsoen hekwerk.

Terreinbeveiling

Als we het over hekwerk voor bedrijven in Meppel hebben, is dit in de meeste gevallen bedoeld om onbevoegden de toegang tot het terrein te versperren. Vaak wordt hiervoor spijlenhekwerk gebruikt, al dan niet het scherpe punten aan de bovenzijde. Wij zijn in het bezit van het TÜV Nederland keurmerk. Ook voor aanvullende beveilingsmaatregelen, zoals hoogspanningsdetectie en camerasystemen, kunt u bij Van de Wetering Hekwerk nabij Meppel terecht.

Hekwerk voor sport en recreatie

Van de Wetering is verder het adres voor hekwerk in Meppel rondom sport- en recreatievelden. Denk hierbij niet alleen aan hekken, vangnetten en reclamebordprofielen rondom voetbalvelden. We verzorgen ook de montage van hekwerk rondom hockeyvelden en tennisbanen en zijn bovendien gespecialiseerd in het aanleggen van pannakooien.

Laat uw hekwerk in Meppel ook plaatsen door Van de Wetering

Het zal u wel duidelijk zijn: Van de Wetering Hekwerk is de enige echte specialist in hekwerk in Meppel en wijde omgeving. We zijn gevestigd in IJsselmuiden, maar vaak ook werkzaam in onder meer Zwolle, Kampen, Emmeloord, Wezep, Hattem en dus Meppel. We zijn een familiebedrijf dat al bijna 30 jaar leunt op het adagium dat kwaliteitswerk en vlotte communicatie loont. We delen onze kennis met plezier, dus met uw vragen kunt u altijd bij ons terecht. Bel ons via 038 – 76 00 123 of stuur een mailtje via info@vandeweteringhekwerk.nl. Voor al uw hekwerk in Meppel bent u bij ons aan het enige juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen