Hekwerk

Hekwerk Dronten

Hekwerk is ook in Dronten bij allerlei gelegenheden van groot belang. Of het nu dient als beveiliging, omheining of puur voor de sier: overal om u heen komt u hekwerken tegen. Mogelijk bent u ook op zoek! Van de Wetering Hekwerk uit IJsselmuiden is dé specialist in hekwerk in Zwolle, Kampen, Emmeloord, Wezep, Hattem, Meppel en omstreken!

Wat wij u kunnen bieden

Zoals gezegd kunt u bij ons terecht voor de levering en het plaatsen van diverse soorten hekwerk in Dronten. We nemen u dus al het werk uit handen en leveren vakmanschap dat niet gauw geëvenaard zal worden. Het team van ons familiebedrijf bestaat uit een groot aantal ervaren specialisten, die ieder type hekwerk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid monteren.

Door het ruime aanbod van hekwerk in Dronten en omstreken kunnen we ons echter voorstellen dat het kiezen van het meest geschikte type hekwerk al een flinke klus is. Daarom kunt u bij ons natuurlijk ook altijd terecht voor vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en bekijken wat voor uw specifieke toepassing het beste hekwerk is in Dronten.

Soorten hekwerk in Dronten

Afhankelijk van het soort toepassing en uw persoonlijke smaak, heeft u dus de keuze uit diverse soorten hekwerk in Dronten en omstreken. In de basis zijn dit de volgende typen, die op hun beurt weer in verschillende verschijningsvormen te verkrijgen zijn: bouwhekken, doorrijbeveiliging, sportveldomheininge, gaashekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, plantsoen hekwerk, draaipoorten, doorrijbeveiliging en sierhekwerk. Wij zijn bovendien in het bezit van het TÜV Nederland keurmerk.

Hét adres voor toegangspoorten en terreinbeveiliging

Naast hekwerk in Dronten zijn we ook het adres voor diverse soorten toegangspoorten. Van handbediend tot elektrisch en van tourniquets voor binnen tot slagbomen voor buiten. In ons assortiment bevinden zich verder onder meer sesampoorten, draaipoorten,speedgates en diverse toegangscontrolemiddelen, zoals intercoms, kentekenscanners en kaartlezers.

Bovendien kunt u bij ons terecht voor terreinbeveiliging in de vorm van camerasystemen, hoogspanningsdetectie en de al eerder aangehaalde doorrijbeveiliging. Zo houdt u ongenode gasten van uw terrein. We leveren zowel aan zakelijke als particuliere klanten en dragen ook in het geval van camerasystemen zorg voor de montage en installatie.

Vragen over hekwerk in Dronten?

Wilt u een offerte aanvragen voor het plaatsen van hekwerk? Of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 038 – 76 00 123 of een e-mail te sturen naar info@vandeweteringhekwerk.nl. We geven graag antwoord op uw vragen.

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen