Hekwerk

Hekwerk Hattem

Ben je op zoek naar een hekwerk in de omgeving van Hattem? Van de Wetering hekwerk levert veilige en sterke hekwerken. Naast hekwerken kun je bij ons terecht voor toegangspoorten, terreinbeveiliging, sierhekwerken en hekwerken voor sport & recreatie. Van de Wetering Hekwerk in IJsselmuiden is een écht familiebedrijf. Van de Wetering Hekwerk is een bedrijf dat staat voor hoogwaardige service en kwaliteit. Ga je met ons in zee? Dan kun je korte lijnen en betrouwbaar advies verwachten.

Hekwerken van topkwaliteit

Wij leveren diverse soorten hekwerken in Hattem en omgeving. Zo verkopen wij gaashekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, plantsoen hekwerk, draaipoorten, doorrijbeveiliging en sierhekwerk in Hattem en omstreken. Deze hekwerken staan bekend om hun kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen. Hekwerken zorgen ervoor dat je indringers buiten houdt. Tegenwoordig krijgen veel ondernemers,  sportverenigingen en instanties te maken met inbraken. Zorg er daarom voor dat je in ieder geval een hekwerk om je terrein in Hattem heen laat plaatsen of dat je je huidige hekwerk vervangt voor een betere.

Hekwerken en toegangspoorten

Als je een toegangspoort laat plaatsen dan kunnen alleen mensen die een sleutel of een afstandsbediening hebben naar binnen komen. Toegangspoorten zijn vooral relevant bij een sportclub, bedrijventerrein of luxe villa. Wij verkopen onder andere sesampoorten, draaipoorten, elektrische schuifpoorten en handbediende schuifpoorten.

Terreinbeveiliging

Wij zijn meer dan een leverancier van hekwerken in Hattem en omgeving waaronder Kampen, Zwolle, Emmeloord, Wezep, Meppel en Dronten. 30 jaar aan ervaring hebben wij vergaard op het gebied van terreinbeveiliging. Wij kunnen dus een totaalpakket leveren voor bedrijven in bijvoorbeeld Hattem in de vorm van een hekwerk, toegangspoort en beveiliging. Daarnaast zijn wij in het bezit van het TÜV Nederland keurmerk. Door middel van hoogspanningsdetectie, camerasystemen en doorrijbeveiliging kunt u een inbraak voorkomen of een ongewenste bezoeker zien aankomen.

Thuis, sport en recreatie

Zoek je naar een mooi hekwerk om je tuin in Hattem mee af te scheiden? Met een sierhekwerk kies je voor een stijlvolle afscheiding. Wij hebben strakke, robuuste en klassieke sierwerken in ons assortiment. Naast hekwerken voor thuis hebben wij ook hekwerken of sportveldafrastering voor het hockeyveld, de tennisbaan, het voetbalveld, speelkooien en een pannakooi.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen