Hekwerk

Hekwerk Wezep

Bij Van de Wetering Hekwerk bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een hekwerk in Wezep. Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende hekwerken, poorten, beveiliging en hekwerken voor sport en recreatie waaronder gaashekwerk, spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, plantsoen hekwerk, draaipoorten, doorrijbeveiliging en sierhekwerk. Bij ons kunt u dus terecht voor het complete plaatje. Van de Wetering Hekwerken biedt kwaliteit en service. Benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben? Lees dan verder!

Hekwerk Wezep

Wie zijn wij?

In 1992 werd Van de Wetering Hekwerk opgericht door Van de Wetering senior. Samen met zijn 3 zonen runt hij vandaag de dag het bedrijf. In 30 jaar tijd is er veel veranderd. Het bedrijf is flink gegroeid, momenteel zijn er namelijk 21 vakmensen bij ons aan het werk. Van de Wetering Hekwerk heeft ook in Wezep en omstreken een goede naam opgebouwd. Door goede service, korte lijnen en betrouwbaar advies weten wij die goede naam in stand te houden en hebben wij een sterke groei kunnen realiseren. Ons team heeft jarenlang ervaring opgedaan in het monteren van hekwerk. Bovendien zijn wij in het bezit van het TÜV Nederland keurmerk. De monteurs letten op de details en zorgen dat het hekwerk netjes gemonteerd wordt in Wezep en omstreken.

Hekwerk in Wezep plaatsen

Wij hebben diverse soorten hekwerken in ons assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor een spijlenhekwerk. Dit is een onderhoudsvrij hekwerk dat perfect is voor het afrasteren van schoolpleinen, bedrijfsterreinen en speelplaatsen. Wij verkopen en installeren verschillende soorten spijlenhekwerken in Wezep en omgeving. Bij Van de Wetering Hekwerk hebben wij spijlenhekwerken met een rechte bovenkant, rond doorgestoken spijlenhekwerken en vierkant doorgestoken spijlenhekwerken.

Andere soorten hekwerken

Bij Van de Wetering kun je ook bouwhekken aanschaffen om bouwprojecten af te schermen en te beveiligen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor lichte of zware uitvoeringen met poorten, scharniersets en beugels. Wij leveren ook gaashekwerken, plantsoenhekwerken en L-hekwerken in Wezep en omgeving.

Contact met ons

Wilt u een hekwerk plaatsen bij uw woning of bedrijfspand in Wezep? Kom dan in contact met Van de Wetering Hekwerk. Bel naar 038-76 00 123 of mail naar info@vandewetering@hekwerk.nl. Natuurlijk kunt u ook langs komen bij ons in IJsselmuiden om de mogelijkheden te bekijken. Als u een kwaliteit hekwerk zoekt in de omgeving van Wezep, Kampen, Zwolle, Emmeloord, Meppel, Dronten of Hattem moet u bij Van de Wetering Hekwerk zijn!

Neem vrijblijvend contact op!
038 - 76 00 123
Offerte aanvragen